🔥 Testy pro veřejnost – dospělí, studenti, žáci, podnikatele, partnerské vztahy

Kouč jako váš průvodce
-naši certifikovaní kouči-

recruitment
kouč a assessment

Kouč je specialista, který vás navede správným směrem. 

Pomocí otázek si sami uvědomíte řešení daného problému.

Lidka Pešková - kouč

Jsem certifikovaná specialistka WORKtest se zaměřením na Life koučink a Mindset koučink, kde uplatňuji své silné stránky, dovednosti a zkušenosti.  Zaměřuji se i na školní populaci. Kontakt: lida.peskova38@gmail.com

Jana Dragová - kouč

Specializuji se na koučování se zaměřením na syndrom vyhoření a energetický potenciál jedinců. Kontakt: jana.dragova@gmail.com

Tomáš Oupický - kouč

Zaměřuji se na koučování pro firemní praxi i osobní rozvoj s přesahem do Agility. Kontakt: tomas@oupicky.com

Helena Seifertová - kouč

Jsem Preformace a Agility kouč. Kontakt: seifertovahelena2@gmail.com

Kamila Pospíšilová - kouč

Jsem průvodkyně vašeho sebepoznání a designerka vaší identity a sebe hodnoty: pospisilova.kamila@gmail.com

Certifikovaní kouči WORKtest jsou zkušení odborníci s bohatými znalostmi v oblasti life koučingu, mindset koučingu a řešení syndromu vyhoření. S jejich pomocí můžete dosáhnout mnoha výhod:

  • Zlepšení osobního a pracovního výkonu: Pomůžeme vám nalézt rovnováhu mezi prací a osobním životem. Povede se vám zvýšit vaši produktivitu a efektivitu v pracovním prostředí.

  • Zvýšení  sebevědomí: Naše techniky a metody vám pomohou překonat překážky a nejistoty. Posílíte vaše sebevědomí a víru ve vlastní schopnosti.

  • Rozvoj agility a flexibility: S námi se naučíte přizpůsobit se rychle měnícím se podmínkám. Efektivně vyřešíte nové výzvy a situace.

  • Prevence syndromu vyhoření: Budeme s vámi pracovat na identifikaci příznaků vyhoření. Poskytneme vám nástroje, jak se vyhnout přepálení a udržíte si dlouhodobou vitalitu.

  • Posílení mentální odolnosti: S certifikovanými specialisty WORKtestu se vám podaří získat silnou mentální odolnost. Lépe zvládnete stres, tlak a nejistotu ve vašem životě.

  • Podpora v procesu změny: Pokud se ocitnete před rozhodnutím ve vaší kariéře nebo osobním životě, jsme tu, abychom vám poskytli podporu, radu a návody. Naučíte se rozhodnout udělat nejlepší volbu.

  • Rozvoj emoční inteligence: Naučíme vás rozumět svým emocím a reakcím. Pomůže vám to lépe komunikovat a řídit konflikty. Vybudujete si zdravé a harmonické vztahy.

  • Posílení strategického myšlení: Pomůžeme vám vyvinout strategický přístup k vašim cílům a plánům. Zvládnete následně efektivněji plánovat a dosahovat úspěchu.

Naše koučovací sezení jsou individuálně přizpůsobena vašim potřebám a cílům. Posuneme vás v oblasti osobního růstu, kariérního rozvoje nebo nalezení životní rovnováhy. 

Toužíte po změně ve svém životě? Hledáte podporu od odborníků, kteří vám pomohou dosáhnout vašich cílů? Neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a vaše osobní i pracovní úspěchy!

KONTAKTUJTE NÁS JEŠTĚ DNES!

Assessment WORKtest je silnou zbraní velkých firem

Česká verze

English version

Русская версия